Zoek hier op product, merk, artikelnummer, EAN of trefwoord

Doneer kleding in een doos

Kledinginzameling in een doos Packmeelogo

Uitgekeken op je lievelingstrui? Heb je handdoeken cadeau gekregen, maar hebben ze de verkeerde kleur? Zijn je nieuwe schoenen eigenlijk te klein? Of puilt je kast uit van de kleding die je eigenlijk nooit meer draagt? Dan zit er maar een ding op: uitmesten!

Dat is echt iets voor Packmee!

Lever een bijdrage aan een duurzame wereld en de toekomst van een kind en geef de kleren weg die je zelf niet meer draagt. Pak een grote stevige doos, stop 'm tot de rand toe vol met bruikbare kleding, schoenen, huishoudelijk textiel, brillen en hoorapparaten en klaar is jouw Packmee-doos. Je geeft de Packmee-doos mee als de pakketbezorger van PostNL een pakketje komt afgeven, of brengt hem naar het dichtstbijzijnde postkantoor. Gratis! Eenvoudiger kan bijna niet. 

Hoge opbrengst voor goede doelen

Packmee verkoopt de kleding die jij doneert aan gespecialiseerde sorteerbedrijven. De meeste kleding wordt opnieuw gedragen, een klein deel wordt gerecycled. Door ons slimme inzamelsysteem met lage overheadkosten kunnen wij minimaal 50 procent van de opbrengst aan het goede doel doneren! De goede doelen zijn Kidnerpostzegels en Kika

Doe daarom ook mee en doneer nu met Packmee heel gemakkelijk kleding, huishoudelijk textiel en schoeisel!

Meer informatie over deze service? Bekijk dan snel het filmpje.

Kijk voor nog meer info de website van Packmee, of haal hier je verzendlabel op om direct te beginnen!

ideal-logo
mastercard-logo
paypal-logo
postnl-logo
visa-logo
vvvgiftcard-logo
logo-webwinkelkeur
eueko-logo
© Copyright 1986 - 2024 De Weegschaal Gezondheidswinkel