Zoek hier op product, merk, artikelnummer, EAN of trefwoord

Onze verpakkingen en het milieu

Milieuvriendelijke verpakkingen

De dozen waarin uw bestelling wordt verstuurd zijn milieuvriendelijk, gerecycled en/of hergebruikt. Ook het opvul en bescherm materiaal waarmee uw bestelling wordt verpakt is hergebruikt of is recyclebaar en milieuvriendelijk.

Hergebruik dozen en verpakkingsmateriaal

Als gezonde en milieuvriendelijke webwinkel krijgen wij dagelijks van meerdere leveranciers geleverd. Al het verpakkingsmateriaal wat onze leveranciers hebben gebruikt om de leveringen te verpakken, proberen wij opnieuw te gebruiken. Alle dozen die nog goed te gebruiken en schoon zijn worden weer voor uw bestelling gebruikt. Ook het opvul materiaal wordt indien mogelijk hergebruikt. Het kan dus zijn dat u verpakkingsmateriaal ontvangt waarvan u denkt dat dit niet milieuvriendelijk is. Dit is dan hergebruikt vanuit de verpakkingen van onze leveranciers.

Inkoop verpakkingen

We ontvangen helaas niet voldoende materiaal om alle bestellingen mee te kunnen versturen. We moeten dan ook extra dozen en verpakkingsmateriaal aanschaffen. Onze inkoop afdeling houdt hierbij goed in de gaten of het verpakkingsmateriaal wel milieuvriendleijk en/of recyclebaar is.

 

 

 

ideal-logo
mastercard-logo
paypal-logo
postnl-logo
visa-logo
vvvgiftcard-logo
logo-webwinkelkeur
© Copyright 1986 - 2024 De Weegschaal Gezondheidswinkel