SteviJa Baksoda, Baking soda
Baksoda wordt gebruikt als rijsmiddel voor deeg. Door baksoda aan het deeg toe te voegen, rijst het deeg tijdens het bakken in de oven. Over het algemeen is een theelepel baksoda voldoende. Los het baksoda op in twee eetlepels hete melk en meng dit met het bakmengsel.
Ingrediënten
Natriumbicarbonaat
Herkomst: Frankrijk
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
Vet | 0,0 mg |
- waarvan verzadigd | 0,0 gr |
Koolhydraten | 0,0 gr |
- waarvan suikers | 0,0 gr |
- waarvan polyolen | 0,0 gr |
Vezels | 0,0 gr |
Proteïne | 0,0 gr |
Cholesterol | 0,0 mg |
Natrium | 27,4 g |
Calcium | 10 mg |
Gebruik:
Los 1 theelepel SteviJa Baksoda op in 2 eetlepels gekookte melk en roer dit door het beslag.
Droog en afgesloten bewaren.
Fabrikant:
Healthy Choice
De Steven 17
9206 AX Drachten
21.05.2014 door Silvan uit Goes
29.01.2014 door Gerdien