Deze Peruaanse cacaopoeder wordt gemaakt van ongebrande, biologische cacaobonen. Door cacaobonen niet te branden, blijven de van nature aanwezige voedingsstoffen zoveel mogelijk behouden.
Deze rauwe cacaopoeder is in tegenstelling tot chocolade ongeraffineerd, waardoor het geen suiker en melk bevat. Cacaopoeder bevat vitamines, mineralen, essentiële vetzuren en vezels.
Ingredienten
Biologische rauwe Cacaopoeder
Voedingswaarde per 100 gram
Energie 99 Kcal/407 KJ
Eiwitten 27 g
Koolhydraten 13 g
Waarvan suikers 0,6 g
Vetten 11 g
waarvan verzadigd 6,8 g
Voedingsvezel 32 g
Natrium 410 mg
Gebruik
Voeg cacaopoeder toe aan je favoriete drank, smoothie of shake of strooi het over een toetje. Cacaopoeder kan tevens gebruikt worden als onderdeel om koekjes, cake, taart of zelf een chocoladereep te maken.
Fabrikant:
PK Benelux BV
Vluchtoord 17
5406 XP Uden
09-2014