Zoek hier op product, merk, artikelnummer, EAN of trefwoord

Mommy's to be: Twee bestsellers!

31.05.2017 , Maruschka van Duren

Ben je in verwachting of heb je een kinderwens? Vandaag laten we je graag kennismaken met twee van onze bestsellers onder de mommy's (to be): Weleda zwangerschapsolie en Orthica Prena Fem multivitaminen. Twee fantastische producten, die we je van harte kunnen aanbevelen.

Extra vitamines graag!

Wanneer je graag zwanger wil worden of al zwanger bent, is het verstandig om extra vitamines te slikken. Met name foliumzuur (vitamine B11) is erg belangrijk. Deze vitamine verkleind namelijk de kans dat je kindje geboren wordt met een open ruggetje met 50 - 70 %. Gezond eten helpt natuurlijk ook om vitamines en mineralen binnen te krijgen, maar niet voldoende om de 400 mcg foliumzuur binnen te krijgen die nodig is om je baby te beschermen. Daarom is het belangrijk om (in ieder geval tot de tiende week van je zwangerschap) deze vitamine bij te slikken. De Gezondheidsraad adviseert zwangere vrouwen ook om dagelijks 10 mcg vitamine D in te nemen, omdat de behoefte aan deze vitamine tijdens je zwangerschap hoger is dan normaal. Vitamine D is belangrijk voor de ontwikkeling van de botten en tanden van je baby en draagt ook bij aan een gezond immuunsysteem.  

Naast foliumzuur en vitamine D, is het natuurlijk erg belangrijk om ook voldoende andere vitamines en mineralen binnen te krijgen. Wanneer je voldoende groente en fruit eet, zou je volgens de Gezondheidsraad moeten kunnen volstaan met enkel extra foliumzuur en vitamine D tijdens je zwangerschap. Onderzoek leert ons echter dat slechts 5-10% van de Nederlandse bevolking voldoet aan de richtlijnen van de Gezondheidsraad, die aangeven dat volwassenen ongeveer 200 gram groente en 2 stuks fruit per dag zouden moeten eten. Behoor jij niet tot deze 5-10%? Dan doe je er verstandig aan om een multivitamine te slikken speciaal voor vrouwen met een kinderwens, zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven. In de reguliere multivitaminen zit namelijk te veel vitamine A: een vet oplosbare vitamine die bij een overdosering aangeboren afwijkingen kan geven bij de ongeboren baby. 

Orthica Prena Fem 

OrthicaBen jij nog op zoek naar een goede, natuurlijke multivitamine die geschikt is voor vrouwen met een kinderwens, zwangere dames, of moeders die borstvoeding geven? Dan kunnen we je Orthica Prena Fem aanraden. Dit is een kwalitatief hoogstaande multivitamine zonder gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen of synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Prena Fem bevat voldoende foliumzuur en vitamine D. Bijzonder is de aanwezigheid van DHA-rijke visolie ter ondersteuning van de hersenfunctie van de baby. Een gunstig effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA. Omdat de capsules een vloeibare inhoud hebben op basis van softgel, zijn ze makkelijk te verteren. De aanbevolen dosering tijdens zwangerschap en borstvoeding is 2 softgels per dag, bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dosering ter voorbereiding op de zwangerschap is 1 softgel per dag.

Weleda zwangerschapsolie to the rescue! 

WeledaNaast een goede verzorging van jezelf en de baby van binnenuit, kan je huid vaak ook wel wat extra aandacht gebruiken tijdens of vlak na je zwangerschap. Vanaf ongeveer drie maanden begint je babybuik namelijk langzaam te groeien en bij veel vrouwen gaat dit gepaard met een gespannen huid, die niet prettig aanvoelt. De huid kan gaan jeuken en er kan striae ontstaan door het snelle oprekken. Wees lief voor jezelf en smeer je buik na het opstaan en/of voor het slapengaan lekker in met Weleda zwangerschapsolie. Dit is niet voor niets een van onze bestsellers onder de mommy's to be! Het is een heerlijk geurende, natuurlijke olie, die je huid lekker soepel houdt doordat het zo goed hydrateert. Hoe eerder je begint met smeren, hoe beter de huid van je zwangere buik bestand is tegen het snelle oprekken. Heerlijk om toe te voegen aan je dagelijkse ochtend of avondritueel dus. Even een momentje voor jezelf om te ontspannen en stil te staan bij je groeiende babybuik want voor je het weet zijn die negen maanden alweer voorbij.

ideal-logo
mastercard-logo
paypal-logo
postnl-logo
visa-logo
vvvgiftcard-logo
logo-webwinkelkeur
© Copyright 1986 - 2024 De Weegschaal Gezondheidswinkel