Zoek hier op product, merk, artikelnummer, EAN of trefwoord

Multi Green Formula

10.01.2018 , De Weegschaal

It's Pure Multi Green Formula, oftewel de groenste multi-vitamine van Nederland! Een hele brede multi met alle vitaminen en mineralen, groente- en fruitmix, vele ondersteunende stoffen en bioperine voor een hogere opneembaarheid. 

Waar het kan bevat de multi Green Formula de vitamines in de co-enzymatische (geactiveerde) vormen, waardoor deze direct ter beschikking komen voor het lichaam en niet eerst nog allerlei biochemische processen moeten doorlopen. Tegenwoordig verlopen deze omzettingen bij steeds meer mensen namelijk niet optimaal, waardoor steeds meer mensen kampen met te hoge doses van bijvoorbeeld vitamine B6 of B12 in het bloed. Dit gaat eigenlijk altijd om te hoge doses van inactieve vormen van deze vitamines. Door de vitamines in de geactiveerde vormen te geven, omzeil je dit probleem.

De mineralen in de Multi Green Formula zijn veelal gebonden aan organische stoffen. Zo zit er Calciumcitraat in, IJzerbisglycinaat, Magnesiumcitraat en Magnesiumbisglycinaat, etc. Omdat de organische verbindingen in de capsule veel meer ruimte innemen dan de anorganische verbindingen, kunnen we niet alleen maar organische verbindingen gebruiken, puur omdat we dan ruimte tekort komen. Om toch een aanzienlijke hoeveelheid van het mineraal te kunnen verwerken, hebben we naast de organische verbindingen, ook een deel van de mineralen gebonden aan anorganische verbindingen.

8715066632202

Groente- en fruitmixen

Naast de vitaminen en mineralen zitten er heel veel groente- en fruitmixen in de multi, waarmee we naast vitaminen en mineralen, ook allemaal vezels, prebiotica en bio-actieve stoffen uit groente en fruit binnen krijgen. Er zit een groente-mix in van wortel, rode biet, groene kool, bloemkool, broccoli, champignon, selderij, prei, ui, knoflook, asperge, komkommer en paprika. De fruitmix bevat ananas, sinaasappel, appel, abrikoos, kers, perzik, aardbei, papaja, druif, pompelmoes, blauwe bosbes, framboos, zwarte bes en witte moerbei. Daarnaast zit er nog een extra broccoli-extract in en een grapeseed-extract. In broccoli zit onder andere een hoog gehalte aan sulfaloraan, wat allerlei gezondheidsbevorderende effecten heeft. Sulfaloraan werkt onder andere als een natuurlijk antibioticum (doodt onder andere de Helicobacter Pylori, de maagzweer- veroorzakende bacterie) en is een hele sterke anti-oxidant. Onder andere in de preventie van kanker wordt hier hele goede eigenschappen aan toegedicht. Grapeseed-extract werkt vooral sterk schimmeldodend en is een heel mooi product om bijvoorbeeld ter preventie of in de behandeling bij Candida-infectie te bestrijden. 

Natuurlijk koop je It's Pure hier.

ideal-logo
mastercard-logo
paypal-logo
postnl-logo
visa-logo
vvvgiftcard-logo
logo-webwinkelkeur
© Copyright 1986 - 2024 De Weegschaal Gezondheidswinkel