Zoek hier op product, merk, artikelnummer, EAN of trefwoord

Over Solgar Vitamines en Supplementen

11.02.2016

Solgar-potje-NL-vrij-RGB-licht

Solgar, al bijna 70 jaar aan de top

New York, 1947. Het eerste product van Solgar, dat is opgericht door twee apothekers in New York is Naturvite, een multi-vitamine in poedervorm. De basis voor het bedrijf is wetenschap, innovatie, kwaliteit en integriteit. Van 1 medewerker en 1 product, zijn er nu meer dan 300 Solgar producten verkrijgbaar in bijna 50 landen. Maar Solgar Vitamins blijft nog altijd trouw aan de filosofie van de oprichters bij het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen.

Solgar's filosofie van duurzaamheid en integriteit

Duurzaamheid en integriteit staan centraal in de Solgar filosofie. Solgar maakt bewuste keuzes bij de productie van hun supplementen en ondersteunt actief projecten die bijdragen aan een duurzame samenleving. Dit doet Solgar door een milieu-vriendelijke productie, en natuurlijke, waar mogelijk biologische ingrediënten. Kruiden van duurzame teelt, GMO-vrije grondstoffen, recyclebare glazen potten, groene stroom, milieuvriendelijk papier, producten zonder synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen, dit zijn maar een paar zaken waarmee Solgar haar productieproces en producten zelf duurzamer maakt. Daarnaast heeft Solgar producten die speciaal geschikt zijn voor veganisten en  vegetariërs. Ook steunt Solgar een behoorlijk aantal goede doelen.

Daarom kies je Solgar producten

Van kwaliteitsproducten mag je verwachten dat ze geen allergische reacties oproepen. Daarom weert Solgar allergenen zo veel mogelijk uit de producten. Vrijwel alle Solgar producten zijn daarom vrij van suiker, zuivel, zout, zetmeel, gist, tarwe, gluten, conserveringsmiddelen en synthetische kleur- en smaakstoffen.

De glazen potten zijn niet voor niets donker van kleur. Ze houden zonlicht en straling tegen en voorkomen zo oxidatie van de producten. Elke stap in het productieproces wordt verder gecontroleerd. Voor het meest bekende multi-vitamen/mineralen complex van Solgar, "VM 75", geldt dat het Solgar pas mag verlaten als het meer dan 100 verschillende controles heeft ondergaan.

Zo kun je er vanuit gaan dat elk ingrediënt dat op de gouden etiketten vermeld staat, ook daadwerkelijk in het eindproduct aanwezig is en dat elke capsule of tablet een gelijke hoeveelheid werkzame stoffen bevat.

Doe de Solgar Multivitamine test

Doe hier de Solgar multivitamine test en kijk welke bij jou past

Andere populaire Solgar producten:

Solgar Omega 3 Double strength softgels

Solgar probiotica Advanced Multi-Billion Dophilus

Solgar VM 2000 Multivitamine

Solgar Advanced Acidophilus 40+

Solgar natuurlijke Vitamine d3 

Solgar aminozuur Lysine

Solgar Arginine-Ornithine

ideal-logo
mastercard-logo
paypal-logo
postnl-logo
visa-logo
vvvgiftcard-logo
logo-webwinkelkeur
© Copyright 1986 - 2024 De Weegschaal Gezondheidswinkel