Zoek hier op product, merk, artikelnummer, EAN of trefwoord

Raw Whole Food Juvo

Gemakkelijk met Juvo Whole food shakes juvo

Rauw, rauwer rauwst ; het Paleo oerdieet ; zoveel mogelijk groenten, fruit en noten. En liever zo min mogelijk zuivel, vlees, en bewerkte voedingsmiddelen. 

Het is al vaker dan eens bewezen dat het menselijk lichaam ontworpen is om te eten wat de natuur te bieden heeft en om daar niet te veel mee te sjoemelen (liever niet snijden, koken, bakken, frituren, genetisch manipuleren of raffineren).



Maar hoe gezonder, hoe meer moeite het lijkt te kosten. Een volwaardige maaltijd maken van rauwe producten uit de natuur, kost je tegenwoordig meer tijd, geld en energie dan om bijvoorbeeld een gesjoemelde zak patat te bestellen. En wil je patat toch wat gezonder maken, dan zul je meteen wat tijd en energie moeten inleveren door bijvoorbeeld aardappelreepjes in de oven te bakken met plantaardige olie.

Maar regels zijn er om te breken, zo is de mens. Want blijkbaar is het een paar gezondheidsfreaks, die ondertussen óók snelle jongens zijn, tóch gelukt om raw food in het drukke leven te introduceren, zonder dat dit meer tijd en moeite kost.



Verschillende superfoods, zoals granen, graangrassen, kiemen, groenten, zeegroenten (algen en zeewier), superfruit en paddenstoelen worden verwerkt in een nieuw raw food product; JUVO.

Juvo is een poeder gemaakt van deze superfoods en bevat alle voedingsstoffen om een volledige maaltijd te vervangen. Het poeder voeg je toe aan bijvoorbeeld een smoothie. En daarmee verrijk je deze tot volwaardige maaltijdvervanger. 

Met Juvo kun je afvallen, of je lichaam in balans brengen. Deze bom aan vitaminen, mineralen, eiwitten, de juiste brandstoffen en een scheutje antioxidanten zorgt voor een lichaam dat doordrenkt is met alles wat hij nodig heeft om de beste versie van jou te zijn!

Welke Juvo neem je?

JUVO RAW WHOLE FOOD - Biologische maaltijdvervanger  165815

Juvo Original, de raw meal maaltijdvervanger, gemaakt van 55 gevriesdroogde granen, groenten, fruit, bessen, wieren, paddenstoelen, vitaminen en mineralen.

Juvo original, een biologische maaltijdvervanger die snel, gemakkelijk, lekker en biologisch is. Juvo past in een;raw food dieet, is glutenvrij en zeer geschikt voor mannen, vrouwen, sporters, managers, tieners en kinderen vanaf 4 jaar.

Uiteraard zijn de biologisch geteelde ingrediënten non-GMO en bevat Juvo geen conserveringsmiddelen of smaakstoffen. Het vriesdroog-proces behoudt alle waardevolle natuurlijke ingrediënten. Het gezonde drink-ontbijt en de gezonde lunch onderweg.

Dr. Hwang heeft JUVO samengesteld op basis van jaren onderzoek naar de rol van voeding in gezondheid. Juvo voldoet aan de strengste eisen; HACCP, GMP en USDA Organic. Juvo kan langdurig gebruikt worden. Hwang heeft tienduizenden mensen begeleid. 

 

JUVO SLIM - Snel en duurzaam afvallen  165816

55 biologische ingrediënten, een natuurlijke maaltijdvervanger om snel en duurzaam af te valen.

Raw food, dus biologisch, onbewerkt, de hele plant, vruchten met schil. Raw food heeft geleerd dat je de hele dag energiek en gezond kunt zijn met maar 500 calorieën. Raw food ingrediënten worden goed opgenomen. De rijkdom aan voedingsstoffen bevinden zich in hun natuurlijke matrix (omgeving van hulpstoffen) die zorgen dat de voedingsstoffen worden opgenomen.

Ook de ingrediënten van Juvo Slim zijn gevriesdroogd (flash) dus echt alle waardevolle stoffen zijn behouden. Er zijn geen conserveringsmiddelen nodig. Uiteraard ook geen smaak- of geurstoffen.

 

JUVO RAW GREEN PROTEIN - Sport en Slank  165997

Plantaardige lichtverteerbare eiwitten-maaltijdvervanger. 

Juvo raw protein is een biologische maaltijdvervanger met o.a. granen, kiemen, bessen en algen. Ideaal voor een eiwit-dieet en voor sporters (kracht-sport en vechtsporten).

Zorgvuldig samengesteld uit eiwitrijke grondstoffen door James Hwang, de ontwikkelaar van Juvo. Hij heeft jarenlang onderzoek verricht naar de preventieve en curatieve effecten van voeding op gezondheid. Het is Hwang's en Juvo's missie om wereldwijd zoveel mogelijk mensen te helpen met een uitgebalanceerd, milieuvriendelijk levend dieet. De volle vitaliteit van moeder natuur, een revolutie in voeding!

Plantaardige proteïnen Juvo Raw Protein is gemaakt van 3 unieke combinaties van granen, rijst, groenten, fruit, kiemen en zeegroenten. 

 

JUVO RAW SUPERFOOD - Biologische smoothie-booster  165998

Raw whole food meal, een gezonde volledige maaltijdvervanger.

Raw food met 55 gevriesdroogde granen, groenten, fruit, bessen, wieren, paddenstoelen, vitaminen en mineralen. Gezond, slank, fit, gemakkelijk, lekker, natuurlijk. Snelle gezonde maaltijdvervanger.

Met zorg en kennis zijn de sterktste ingrediënten van de wereld geselecteerd om van Juvo raw superfood een bijzonder effectief product te maken. Het laadt het lichaam op met het krachtigste wat de natuur te bieden heeft.

Maaltijdvervanger (40 gram = 130 cal) of dagelijkse aanvulling in een smoothie (6 gram = 20 cal.) Levende enzymen, verse phytonutriënten, granen, groenten, fruit, bessen, sappen, extracten en concentraat.

 

Hoe kan een poeder nou goed, zoniet béter, zijn dan rauwe groenten en vruchten?



Simpel!

Alle ingrediënten worden gevriesdroogd. Vriesdrogen is een methode om verse producten te bevriezen en vervolgens alle watermoleculen in een zeer droge lucht om te zetten in gasvorm, waardoor het product dus bevriest én droogt tot een poeder. Dit proces wordt vooral gebruikt om voedingsmiddelen te conserveren: zonder het water kunnen micro organismen er namelijk niet in leven en dus het voedsel niet kunnen verteren (bederven). De smaken en voedingsstoffen van het voedsel blijven wél behouden. Driedubbel win dus!

 
ideal-logo
mastercard-logo
paypal-logo
postnl-logo
visa-logo
vvvgiftcard-logo
logo-webwinkelkeur
© Copyright 1986 - 2024 De Weegschaal Gezondheidswinkel