Wat is dit super LEKKER Nog nooit zo smaakvolle cake gegeten.
Ingrediënten:
Suiker, TARWEBLOEM* (gluten), maiszetmeel*, maismeel*, bakpoeder (wijnsteenpoeder, natriumbicarbonaat), zeezout, vanille*
Bevat gluten en kan sporen van noten en zaden bevatten.
*biologisch (NL-BIO-01)
Voedingswaarden per 100 gram:
Energie: 1509 KJ \360 Kcal
Eiwitten: 4,3 gram
Vet: 0,5 gram
– waarvan verzadigde vetzuren: 0,1 gram
Koolhydraten: 83 gram
– waarvan suikers: 47,1 gram
Zout: 1,9 gram
Gebruik
Ingredienten
1 pak Joannesmolen cakemix
150 gram ongezouten roomboter of margarine
4 eieren
50 ml melk
Alles op kamertemperatuur
De juist spullen: Cakevorm (ca. 28 cm), Mixer met gardes, Beslagkom
Bereiding
1. Verwarm de oven voor en vet de cakevorm in met boter of margarine.
2. Roer in een beslagkom de boter of margarine zacht met de garde of mixer
3. Voeg de cake mix, melk en eieren in een keer toe. Roer het geheel met de mixer op de laagste stand in 1 minuut tot een glad geheel. Mix het beslag daarna met de mixer op de hoogste stand in ca. 2 minuten tot een luchtig beslag.
4. Schep het beslag in de cakevorm.
5. Bak de cake in 60 tot 65 minuten gaar en goudbruin. De cake is gaar als deze loskomt van de vorm.
6. Laat de cake op een rooster afkoelen en verwijder uit de vorm als deze lauwwarm is.
Fabrikant
Joannusmolen BV
De Hork 42
5431 NS Cuijk
25.03.2014 door A uit Hendrik-Ido-Ambacht