Zoek hier op product, merk, artikelnummer, EAN of trefwoord

Detoxen

23.01.2018

Waarom detoxen?

Dag in dag uit wordt ons lichaam blootgesteld aan allerlei giftige stoffen, variërend van uitlaatgassen en sigarettenrook tot bewerkte voeding vol kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen (e-nummers), niet-biologisch vlees (antibiotica), niet-biologische groenten en fruit (pesticiden), cosmetica, deodorant, schoonmaakmiddelen, amalgaamvullingen, vaccinaties, bewerkt hout, sierraden, protheses en ga zo maar door.

Ons lichaam beschikt over een natuurlijk reinigingsproces waarmee schadelijke stoffen uit ons lichaam worden verwijderd, maar als we aan teveel giftige stoffen wordt blootgesteld kan ons lichaam het afvoeren van al die toxische stoffen gewoonweg niet meer aan. De giftige stoffen worden in plaats van ze af te voeren opgeslagen in vetcellen, waar ze soms wel jaren kunnen blijven zitten. Vervolgens kunnen deze toxische stoffen allerlei ziektes en aandoeningen veroorzaken, waaronder neurologische aandoeningen en kanker.

De enige manier om toch van al die giftige stoffen af te komen is door af en toe een detox te doen, zodat de vetcellen waarin de stoffen zitten verborgen kunnen worden afgebroken en de toxische stoffen kunnen worden afgevoerd. Detox drinkampullen van Arkopharma bevat een uitzonderlijke combinatie van 11 biologische planten die bij uitstek geschikt zijn voor een detox programma om het lichaam grondig te reinigen en zuiveren.

Packshot-Detox-staand

Detox drinkampullen bevatten de volgende biologische planten: Groente Thee, Linde, Berkenblad, Paardenbloem, Moerasspirea, Grote Klis, Driekleurig Viooltje, Kersensteel, Artisjokblad, Wortelsap en Pruimensap. Na een Detox drinkampullen kuur van 10 dagen zijn de afvalstoffen/toxines opgeruimd en zal het energiepijl merkbaar omhoog gaan.

Wat zijn toxines?

Toxines zijn stoffen die overal in onze leefomgeving aanwezig zijn. Er zijn er waar wij geen directe invloed kunnen uitoefenen zoals: roetdeeltjes, uitlaatgassen, CO2, zware metalen... etc. Maar er zijn er ook waar we dat wel kunnen zoals: sigarettenrook, alcoholgebruik, en ons voedingspatroon (kleurstoffen, conserveermiddelen, pesticiden) etc.

Voor lichaam en geest

Door uzelf regelmatig te zuiveren van onnodige ballast, zorgt u ervoor dat uw lichaam en geest goed blijven functioneren. Als de kuur goed aanslaat zult u merken dat u beter in uw vel zit waardoor u zich lichamelijk energieker en fitter gaat voelen en geestelijk meer veerkracht en alertheid ten toon zult spreiden.

Minimaal twee keer per jaar Detoxen

Traditioneel zijn het voorjaar en het najaar de ideale periodes om het lichaam eens grondig te ontgiften. Het loont zeker de moeite om tweemaal per jaar een intensieve detox te doen zodat uw lichaam geen kans krijgt om veel toxines te stapelen.

Water als transportmiddel

Bij een detox kuur is het van essentieel belang om minstens 2-3 liter water per dag te drinken. Water is nodig om de toxines uit te drijven (door zweet, ontlasting en/of urine). Als er onvoldoende gedronken wordt mist de kuur zijn doel omdat de losgekomen afvalstoffen het lichaam niet kunnen verlaten.

Let op uw voeding

Kies bij voorkeur voor voeding van biologische origine in een evenwichtig dieet; leg de nadruk op veel verse groente en fruit, volkoren producten en matig uw inname van dierlijke eiwitten en geraffineerde producten (suikers, wit brood...).

Gebruiksadvies:

De detox drinkampul voor gebruik goed schudden en vervolgens de dop met de hand openbreken. De inhoud oplossen in een half glas water (100 ml). De 10 daagse kuur mag indien gewenst meerdere malen per jaar worden herhaald.

Samenstelling per drinkampul:

80% vloeibaar plantenextract verkregen uit: Groene Theeblad Bio Camellia sinensis), Linde binnenbast Bio (Tilia sylvestris), Berkenblad Bio (Betula alba), Paardenbloemwortel Bio (Taraxacum officinale), Moerasspirea bloeiwijze Bio (Spiraea ulmaria), Grote Kliswortel Bio (Arctium lappa), Driekleurig Viooltje Bio (Viola tricolor), Kersensteel Bio (Prunus cereasus), Artisjokblad Bio (Cynara scolymus), Wortelsap Bio (Daucus carota), geconcentreerd Pruimensap Bio (Prunus domestica). Na een DETOX drinkampullen kuur van 10 dagen merkt u meteen dat u beter in uw vel zit.

ideal-logo
mastercard-logo
paypal-logo
postnl-logo
visa-logo
vvvgiftcard-logo
logo-webwinkelkeur
© Copyright 1986 - 2024 De Weegschaal Gezondheidswinkel